Vuokra-asuminen

Lähes 60 vuoden kokemus asuntovuokrauksesta

Tarjoamme vuokra-asuntojen vuokraus- ja vuokrahallintapalveluita sekä hallinnollisen ja teknisen isännöinnin palveluita ammattimaisille kiinteistösijoittajille. Hallinnoimme tällä palvelukokonaisuudella yli 4000 vuokra-asuntoa Suomessa 20 eri kaupungissa.

Asiantuntemuksemme mahdollistaa parhaan mahdollisen pitkän aikavälin tuoton – seuraamme markkinaa aktiivisesti ja reagoimme nopeasti siinä tapahtuviin muutoksiin. Päivittäinen yhteistyö, saumaton tiedonkulku ja yhteinen kiinteistöhallinnan järjestelmä isännöinnin, vuokrahallinnan ja vuokrauksen välillä edesauttavat asiakaspalvelun sujuvuutta ja sitä kautta asumisviihtyvyyttä.

  • Vuokravälitys

    Vuokravälityspalvelumme kattaa koko asuntovuokrauksen kokonaisuuden vuokranmäärityksestä avainten luovutukseen lähes 60 vuoden kokemuksella.

  • Vuokrahallinta

    Huolehdimme kaikista vuokralaishallintaan liittyvistä tehtävistä. Ammattitaitoiset vuokravalvojamme varmistavat, että vuokranmaksu on ajantasaista, vuokrasopimuksen mukaiset korotukset tehdään asianmukaisesti sekä, että vuokranantajan ja vuokralaisen välinen tiedonkulku on saumatonta.

  • Isännöintipalvelu

    Isännöinnin tiimimme vastaa rahastokohteidemme hallinnollisen ja teknisen isännöinnin palveluista. Tavanomaisten isännöinnin työtehtävien lisäksi vuokra-asuntokohteiden  isännöinnin yksi keskeinen tehtävä on sujuva päivittäinen asiakaspalvelu sekä vuokralaisten asumisviihtyvyden varmistaminen.

Uusimmat artikkelimme

Ota meihin yhteyttä Vuokra-asuminen