Tuomo Lindstedt vetämään Premicon rakennuttamisen liiketoimintaa

Kokenut rakennuttamisen asiantuntija Tuomo Lindstedt aloittaa tehtävässään 1.7.2024.

Tuomo Lindstedt (DI) on nimitetty Premicon rakennuttamisen liiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.7.2024 alkaen. Lindstedt on toiminut rakennushankkeissa sekä tilaajan että rakennuttajakonsultin rooleissa. Lindstedt siirtyy Premicoon Finavia Oyj:n palveluksesta, jossa hän on viimeisimpänä vastannut yksikönpäällikkönä lentoturvallisuus -yksikön johtamisesta ja osallistunut strategiapäällikkönä Finavian strategiatyöhön. Ennen viimeistä tehtäväänsä hän toimi niin ikään Finavialla tilaajatahon projektipäällikkönä Helsinki-Vantaan lentoaseman Terminaali 2 laajennus- ja muutoshankkeessa aina hankesuunnittelusta luovutukseen asti. Vuosina 2011-2016 hän työskenteli rakennuttamistehtävissä Rakennuttajatoimisto HTJ:n palveluksessa.

Premicon toimitusjohtaja Sami Kiehelä on erittäin tyytyväinen. ”Toivoimme löytävämme tiimiimme henkilön, jolla on kokemusta rakennuttamisesta, liikkeenjohdosta, sekä kyky arvioida ja kehittää toimintaamme. Tuomossa yhdistyy tämä kaikki. Uskon, että hänellä on riittävästi nälkää ja näkemystä liiketoimintamme kasvattamiseen, sekä sellaista osaamista, josta pääsevät nauttimaan oma tiimimme ja loppukädessä asiakas”, Kiehelä summaa.

”Premicossa mielenkiintoista on yrityksen pitkä kokemus kiinteistösijoittamisessa. Lisäksi se, että palvelut kattavat koko kiinteistön kehityksen elinkaaren, tuovat merkittävästi lisäarvoa kaikkiin kehityksen osa-alueisiin. Vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat myös otettu erittäin hyvin osaksi toimintaa, kuten nykypäivänä kuuluukin”, toteaa Lindstedt.

Lisätiedot:

Sami Kiehelä
toimitusjohtaja, Premico
+358 40 868 0383
sami.kiehela@premico.fi