Ura Premicossa

Ura Premicossa

Me Premicossa ja yhdessä tytäryhtiömme Asuntoverstaan henkilöstön kanssa muodostamme yhdessä 40 kiinteistöalan ammattilaisen asiantuntijaorganisaation. Taustaltamme olemme pitkän linjan rakennusalan- ja asuntovuorauksen ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää taito saattaa aloitetut asiat sovitusti päätökseen. Koulutustaustamme vaihtelevat tehtävistä riippuen rakennusmestarista diplomi-insinööriin tai kaupallisen puolen ammattikorkeakoulu- ja yliopistotason tutkintoihin. Pidämme ammatillista osaamistamme yllä jakamalla hankkimaamme tietotaitoa läpi organisaation, sisäisin täsmäkoulutuksin ja osallistumalla työn ohessa suoritettaviin täydennyskoulutuksiin.

Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä, autamme toinen toisiamme ja työskentelemme rennossa ilmapiirissä. Tälläkin hetkellä meillä työskentelee useampi tekijä, joka on tullut meille ensin suorittamaan opintoihin liittyvää työharjoittelua tai tekemään diplomityötään, sulautunut samalla tärkeäksi osaksi tiimiämme ja kasvanut alan asiantuntijaksi siinä määrin, että lopulta alkanut yhteistyö on muuttunut vakituiseksi työsuhteeksi.

Meillä ei ole aina valmista sapluunaa, jolla haemme tekijöitä joukkoomme. Kuulemme siis mielellämme, millaista osaamista ja asennetta sinulla on meille tarjota. Olit sitten opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden tekijä tai alan rautainen ammattilainen, otathan rohkeasti yhteyttä: rekrytointi@premico.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset aina hyvää rekrytointitapaa ja luottamusta noudattaen.

Avoimet työpaikat

 • Rakennuttajapäällikkö

  Vahvistamme rakennuttamisen tiimiämme ja haemme nyt joukkoomme kokenutta rakennuttamisen ammattilaista toimimaan hankkeiden rakennuttajapäällikkönä ensisijaisesti korjausrakentamisen rakennuttamisprojekteissa.

  Työsi koostuu rakennuttamistehtävistä hankkeiden kaikissa vaiheissa – hankesuunnittelusta aina suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden valintaan, toteutusvaiheen rakennuttamiseen sekä tarvittaessa takuuajan tehtäviin. Lisäksi osallistut hankkeiden kustannuslaskentaan.

  Olennainen osa tehtävääsi on konsultoiva rooli tilaajan edustajana – toimit aktiivisena asiakaspalvelijana tilaajan suuntaan ja vastaat saumattomasta tiedonkulusta sekä koordinoit yhteistyötä hankkeen eri osapuolien välillä. Kyseessä on vakituinen työtehtävä. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työmaat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, joten tehtävä edellyttää mahdollisuutta liikkuvaan työhön.

  Toivomme sinulta vankkaa kokemusta rakennusalan projektinjohdon tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, -insinööri tai diplomi-insinööri), RAP- tai RAPS-pätevyys katsotaan eduksi. Sinulla on vahva ymmärrys rakennuttamisen prosesseista, osapuolista sekä vuorovaikutuksen edellytyksistä. Omaat vastuullisen, systemaattisen ja tarkan työotteen. Käytät myös tehokkaasti hyödyksesi toimiston nykyaikaisia sähköisiä työvälineitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, tuotat selkeälukuisia raportteja, kykenet toimimaan tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Pärjäät joukossamme, kun sinulla on hyvä yrittävä asenne, et pelkää ottaa tehtäviä hoitaaksesi myös oman toimenkuvasi ulkopuolelta, haluat kehittyä ja olet innokas oppimaan uutta, loistavaa huumorintajua unohtamatta.

  Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi 30.11.2018 mennessä hakulinkin kautta. Lisäkysymyksiin vastaa Henna Kemppainen, 040 766 5911.

 • Rakennuttajainsinööri

  Rakennuttamisen tiimimme kasvaa vahvasti ja etsimme joukkoomme nyt hyvän oppivan asenteen omaavaa rakennuttajainsinööriä. Roolissasi tuet projektipäälliköitämme uudisasunto- tai korjausrakentamisen rakennuttamisprojekteissa sekä kokemuksesi karttuessa hoidat pienempiä projekteja myös itsenäisesti.

  Tehtävässäsi pääset kokemaan kokonaisvaltaisesti rakennuttamishankkeen kaikki vaiheet – hankekehityksestä ja -suunnittelusta aina toteutusvaiheen rakennuttamiseen ja takuuaikaan saakka. Toimit aktiivisena asiakaspalvelijana tilaajien suuntaan ja huolehdit saumattomasta tiedonkulusta sekä koordinoit yhteistyötä hankkeen eri osapuolien välillä.
  Kyseessä on vakituinen työtehtävä, toimipaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työmaat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, joten tehtävä edellyttää mahdollisuutta liikkuvaan työhön.

  Toivomme sinulta löytyvän jo jonkin verran kokemusta rakennus- ja/tai kiinteistöalan projektitehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri). Kokemus hankkeiden investointilaskennasta ja -muistioiden tekemisestä katsotaan eduksi. Työssäsi olet systemaattinen ja tarkka sekä käytät tehokkaasti hyödyksesi toimiston nykyaikaisia sähköisiä työvälineitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tuotat selkeälukuisia raportteja, kykenet toimimaan tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Pärjäät joukossamme, kun sinulla on hyvä asenne, avoin mieli, et pelkää ottaa tehtäviä hoitaaksesi myös oman toimenkuvasi ulkopuolelta, haluat kehittyä ja omaat kaikkiaan hyvin järkevän työskentelyotteen loistavaa huumorintajua unohtamatta.

  Kiinnostuitko? Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten tai viimeistään 30.11.2018. Toivomme, että täydennät hakemustasi jo hakuvaiheessa vastaamalla videokysymykseen. Lisäkysymyksiin vastaa Henna Kemppainen 040 766 5911.