Ura Premicossa

Ura Premicossa

Me Premicossa muodostamme yhdessä lähes 50 kiinteistöalan ammattilaisen asiantuntijaorganisaation. Taustaltamme olemme pitkän linjan kiinteistöalan ammattilaisia ja olemme keränneet monialaisen kokemuksen kiinteistösijoittamisen, rakennuttamisen, asuntovuokrauksen sekä kiinteistöjen johtamisen parista. Koulutustaustamme vaihtelevat tehtävistä riippuen rakennusmestarista diplomi-insinööriin tai kiinteistötalouden ja kaupallisen puolen ammattikorkeakoulu- ja yliopistotason tutkintoihin. Me suhtaudumme henkilöstövalintoihin tehtävään liittyvä kokemus ja soveltuvuus edellä; on toki tehtäviä, joihin vaaditaan koulun penkiltä haettu pätevyys, mutta meiltä löytyy elämän koulun käyneitä, alan vaihtajia ja vuosien varrella meillä on haettu alaan sopivaa osaamista oppisopimuksen kautta.  Pidämme ammatillista osaamistamme yllä jakamalla hankkimaamme tietotaitoa läpi organisaation sisäisin täsmäkoulutuksin sekä osallistumalla työn ohessa suoritettaviin täydennyskoulutuksiin.

Välitön, yhteisöllinen ja joustava kulttuuri

Meillä pääset osaksi rentoa ja mutkatonta kulttuuria ja ilmapiiriä, jossa hierarkia on matala. Premicolaisten arjessa tämä näkyy esimerkiksi siten, että koko tiimi toimitusjohtajaa ja liiketoiminnan vetovastuuta kannattelevia henkilöitä myöten osallistuu uusien premicolaisten perehdyttämiseen. Tiimi viettää myös vapaa-aikaa yhdessä erilaisten harrastusten parissa. Meillä onnistuu joustava työarki hybridimallilla, jossa työ- ja kotielämä soljuvat mukavasti yhteen. Premicolaisten kokemusten perusteella lupaus yksityiselämän balanssista on pitänyt, koska meillä tehdään töitä ihmisten, ei koneiden, pelisäännöillä.

Parasta on Premicon henki – meillä on tekevä ja tolkullinen tiimi, jota ohjaa halu hoitaa asiat hyvin! Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä, autamme toinen toisiamme ja työskentelemme rennossa ilmapiirissä. Tälläkin hetkellä meillä työskentelee useampi tekijä, joka on tullut meille ensin kesätöihin, suorittamaan opintoihin liittyvää työharjoittelua tai tekemään diplomityötään. He kaikki ovat liittyneet tärkeäksi osaksi tiimiämme ja kasvaneet alan asiantuntijoiksi, ja lopulta yhteistyö on muuttunut vakituiseksi työsuhteeksi.

Töihin Premicolle?

Meillä ei ole aina valmista sapluunaa, jolla haemme tekijöitä joukkoomme. Kuulemme siis mielellämme, millaista osaamista ja asennetta sinulla on meille tarjota. Olit sitten opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden tekijä tai alan rautainen ammattilainen, otathan rohkeasti yhteyttä henkilöstö- ja operatiiviseen johtajaamme Maijaan, yhteystiedot löydät alta.  Käsittelemme kaikki hakemukset aina hyvää rekrytointitapaa ja luottamusta noudattaen.

Avoimet työpaikat

 • Avoin hakemus

  Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme, mutta sopivaa tehtävää ei tällä hetkellä näytä olevan auki? Kuulemme mielellämme sinusta: lähetä Maijalle CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi. Olemme sinuun yhteydessä.

  Yhteystiedot:

  Maija Kauppinen
  henkilöstö- ja operatiivinen johtaja
  040 683 7887
  maija.kauppinen@premico.fi
  LinkedIn

Ota meihin yhteyttä Konsernipalvelut