Ura Premicossa

Ura Premicossa

Me Premicossa ja yhdessä tytäryhtiömme Asuntoverstaan henkilöstön kanssa muodostamme yhdessä yli 30 kiinteistöalan ammattilaisen asiantuntijaorganisaation. Taustaltamme olemme pitkän linjan rakennusalan- ja asuntovuorauksen ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää taito saattaa aloitetut asiat sovitusti päätökseen. Koulutustaustamme vaihtelevat tehtävistä riippuen rakennusmestarista diplomi-insinööriin tai kaupallisen puolen ammattikorkeakoulu- ja yliopistotason tutkintoihin. Pidämme ammatillista osaamistamme yllä jakamalla hankkimaamme tietotaitoa läpi organisaation, sisäisin täsmäkoulutuksin ja osallistumalla työn ohessa suoritettaviin täydennyskoulutuksiin.

Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä, autamme toinen toisiamme ja työskentelemme rennossa ilmapiirissä. Tälläkin hetkellä meillä työskentelee useampi tekijä, joka on tullut meille ensin suorittamaan opintoihin liittyvää työharjoittelua tai tekemään diplomityötään, sulautunut samalla tärkeäksi osaksi tiimiämme ja kasvanut alan asiantuntijaksi siinä määrin, että lopulta alkanut yhteistyö on muuttunut vakituiseksi työsuhteeksi.

Meillä ei ole aina valmista sapluunaa, jolla haemme tekijöitä joukkoomme. Kuulemme siis mielellämme, millaista osaamista ja asennetta sinulla on meille tarjota. Olit sitten opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden tekijä tai alan rautainen ammattilainen, otathan rohkeasti yhteyttä: rekrytointi@premico.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset aina hyvää rekrytointitapaa ja luottamusta noudattaen.

Avoimet työpaikat

 • Business Controller

  Haemme Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen vastamaan merkittävän kansainvälisen kumppanimme kiinteistöportfolion taloudellisesta raportoinnista. Keräät omatoimisesti raportointiaineiston kvartaaleittain ja huolehdit ajantasaisen raportoinnin tuottamisesta kumppanillemme. Osallistut myös aktiivisella ja omatoimisella otteella muihin kyseisen salkun hallintaan liittyviin tehtäviin. Lisäksi vastaat olemassa olevien ja tulevien kiinteistörahastohankkeidemme kannattavuus- ja tuottolaskelmista, budjetoinnista sekä taloudellisten ennusteiden tuottamisesta. Tehtävä on uusi ja toimenkuva muotoutuu lopulliseen muotoonsa valittavan tekijän mielenkiinnon, vahvuuksien ja kokemuksen mukaan. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan kiinteistösijoittamiseen alan johtavien toimijoiden kanssa, kuitenkin rennossa ja kehittyvässä 40-henkisessä asiantuntijatiimissä loistavalla paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

  Toivomme, että sinulla on kiinteistöalan tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä  jo kokemusta vastaavista tehtävistä, kokemus kansainvälisestä toimintaympäristöstä ja kiinteistöalasta edesauttavat tehtävässä onnistumista, joskin oppiva ja aikaansaava asenne kantavat pitkälle.  Viestit selkeästi suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti ja kykenet hyödyntämään Exceliä työssäsi syvällisesti.  Omaat erinomaiset MS Office taidot, kokemus SharePointista on etu.  Työskentelet luontevasti itsenäisenä asiantuntijana, omaat analyyttisen ja toimeen tarttuvan työotteen sekä pystyt kehittämään uusia raportointikäytäntöjä palvelemaan liiketoimintaa. Pärjäät joukossamme mainiosti, kun työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka, analyyttinen ja aikaansaava, mutta suhtaudut arkeen huumorilla pilke silmäkulmassa.

  Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi tehtävään 20.5.2018 mennessä hakulinkin kautta. Toivomme, että täydennät hakemustasi jo hakuvaiheessa vastaamalla videokysymykseen. Huolellisesti valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa Maija Kauppinen, p. 040 683 7887. Toimi heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja mahdollisuuksien mukaan aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 • Tiimiassistentti / Kiinteistösihteeri

  Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen aikaansaavaa ja tehokasta tiimiassistenttia, tukemaan isännöinnin tiimimme vauhdikasta arkea. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, työpyyntöjen käsittelyt, tiedotteiden laatiminen, järjestelmien ylläpito, laskutus sekä muut vaihtelevat toimistotehtävät. Sinulla on aito halu palvella sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita iloisella ja auttavalla asenteella. Viihdyt assistenttityössä ja näet itsesi tässä tärkeässä tehtävässä vielä viidenkin vuoden päästä. Monipuolisissa työtehtävissä menestyminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti ja vastuullisesti. Toivomme, että sinulta luonnistuvat pienet arkiset rutiinit kahvin keitosta vieraiden vastaanottoon ja konttorin siisteydestä huolehtimiseen yhtä suurella innolla kuin vaativammatkin tiimiassistentin tehtävät raportoinnista järjestelmien monipuoliseen käyttöön. Meillä ei ole tähän tehtävään aivan valmista sapluunaa, vaan toivomme, että tehtävä kehittyy osaamisesi, intosi ja asenteesi mukaan. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin ydinkeskustassa.

  Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta monipuolisesta assistentin työstä, aikaisempi kokemus kiinteistöalasta edesauttaa nopeaa perehtymistä. Omaat erinomaiset MS Office taidot ja kokemus SharePointista on etu. Viestit selkeästi suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Ihmisten edessä olet rohkea, uskallat tuoda omaa osaamistasi esiin, etkä pelkää nostaa epäselvissä tilanteissa kissaa pöydälle ja kysyä ohjeistusta. Sinulle kaikki tehtävät ovat yhtä tärkeitä arjen pienistä rutiineista aina itsenäisiin isompiin projekteihin. Ajokortti ja pääkaupunkiseudun ajokokemus helpottavat pienten juoksevien askareiden hoidossa. Pärjäät joukossamme mainiosti, kun työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka, analyyttinen ja aikaansaava, mutta suhtaudut arkeen huumorilla pilke silmäkulmassa.

  Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi tehtävään 23.5.2018 mennessä hakulinkin kautta. Toivomme, että täydennät hakemustasi jo hakuvaiheessa vastaamalla videokysymykseen. Huolellisesti valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa Maija Kauppinen, p. 040 683 7887. Toimi heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.