Ura Premicossa

Ura Premicossa

Me Premicossa muodostamme yhdessä lähes 50 kiinteistöalan ammattilaisen asiantuntijaorganisaation. Taustaltamme olemme pitkän linjan rakennusalan- ja asuntovuokrauksen ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää taito saattaa aloitetut asiat sovitusti päätökseen. Koulutustaustamme vaihtelevat tehtävistä riippuen rakennusmestarista diplomi-insinööriin tai kaupallisen puolen ammattikorkeakoulu- ja yliopistotason tutkintoihin. Pidämme ammatillista osaamistamme yllä jakamalla hankkimaamme tietotaitoa läpi organisaation, sisäisin täsmäkoulutuksin ja osallistumalla työn ohessa suoritettaviin täydennyskoulutuksiin.

Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä, autamme toinen toisiamme ja työskentelemme rennossa ilmapiirissä. Tälläkin hetkellä meillä työskentelee useampi tekijä, joka on tullut meille ensin suorittamaan opintoihin liittyvää työharjoittelua tai tekemään diplomityötään, sulautunut samalla tärkeäksi osaksi tiimiämme ja kasvanut alan asiantuntijaksi siinä määrin, että lopulta alkanut yhteistyö on muuttunut vakituiseksi työsuhteeksi.

Meillä ei ole aina valmista sapluunaa, jolla haemme tekijöitä joukkoomme. Kuulemme siis mielellämme, millaista osaamista ja asennetta sinulla on meille tarjota. Olit sitten opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden tekijä tai alan rautainen ammattilainen, otathan rohkeasti yhteyttä ja jätät hakemuksesi sekä ajantasaisen ansioluettelosi tämän hakulinkin kautta: Avoin hakemus, Premico. Käsittelemme kaikki hakemukset aina hyvää rekrytointitapaa ja luottamusta noudattaen.

Avoimet työpaikat

  • Ei avoimia tehtäviä tällä hetkellä

    Tällä hetkellä meillä ei ole tehtäviä avoinna.  Seuraathan kuitenkin ilmoitteluamme, tilanne voi muuttua nopeastikin.