Ura Premicossa

Ura Premicossa

Me Premicossa muodostamme yhdessä lähes 50 kiinteistöalan ammattilaisen asiantuntijaorganisaation. Taustaltamme olemme pitkän linjan rakennusalan- ja asuntovuokrauksen ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää taito saattaa aloitetut asiat sovitusti päätökseen. Koulutustaustamme vaihtelevat tehtävistä riippuen rakennusmestarista diplomi-insinööriin tai kaupallisen puolen ammattikorkeakoulu- ja yliopistotason tutkintoihin. Pidämme ammatillista osaamistamme yllä jakamalla hankkimaamme tietotaitoa läpi organisaation, sisäisin täsmäkoulutuksin ja osallistumalla työn ohessa suoritettaviin täydennyskoulutuksiin.

Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä, autamme toinen toisiamme ja työskentelemme rennossa ilmapiirissä. Tälläkin hetkellä meillä työskentelee useampi tekijä, joka on tullut meille ensin suorittamaan opintoihin liittyvää työharjoittelua tai tekemään diplomityötään, sulautunut samalla tärkeäksi osaksi tiimiämme ja kasvanut alan asiantuntijaksi siinä määrin, että lopulta alkanut yhteistyö on muuttunut vakituiseksi työsuhteeksi.

Meillä ei ole aina valmista sapluunaa, jolla haemme tekijöitä joukkoomme. Kuulemme siis mielellämme, millaista osaamista ja asennetta sinulla on meille tarjota. Olit sitten opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden tekijä tai alan rautainen ammattilainen, otathan rohkeasti yhteyttä ja jätät hakemuksesi sekä ajantasaisen ansioluettelosi tämän hakulinkin kautta: Avoin hakemus, Premico. Käsittelemme kaikki hakemukset aina hyvää rekrytointitapaa ja luottamusta noudattaen.

Avoimet työpaikat

 • Kiinteistöpäällikkö

  Oletko aikaansaava, työtä pelkäämätön ja aidosti yhteistyöhakuinen tiimipelaaja? Onko sinulla vankka tausta kiinteistön ylläpidollisista ja rakennusteknisistä työtehtävistä? Etsimme mahdollisesti juuri sinua! 

  Me Premicolla etsimme nyt isännöinnin tiimiimme rakennusteknisen taustan omaavaa kiinteistöalan ammattilaista huolehtimaan vuokra-asuntokohteidemme teknisen isännöinnin tehtävistä kiinteistöpäällikön roolissa.

  Kiinteistöpäällikkönä toimenkuvaasi kuuluu muun muassa:

  Asuntotarkastuksien tekeminen ja ohjaaminen

  Pienimuotoisten korjaustöiden ja huoneistokorjausten tekniset järjestelyt ja tilaaminen sekä korjaustöiden yleisvalvonta, dokumentointi ja maksuerien hyväksyminen

  Yhteydenpito pääurakoitsijaan takuuaikaisissa korjauksissa ja asukasreklamaatioissa

  Huollon ja kohdesiivouksen ohjeistaminen sekä yhteistyön ylläpito

  Huoltokirjan laatimisesta huolehtiminen ja huoltokirjan teknisten tietojen päivittäminen

  Kiinteistöteknisten kunnossapitosuunnitelmien ja korjausohjelmien laatiminen kustannusarvioineen

  Korjauksista tiedottaminen (yhdessä muun tiimin kanssa)

  Yhtiön edun valvonta huoneistokohtaisissa muutos- ja korjaustöissä

  Kohteiden haltuunottoon ja uudiskohteiden vastaanottoon osallistuminen

  Asukasyhteistyö

  Kiinteistöpäällikön tehtävässä sinulla on merkittävä rooli hallinnoimiemme kiinteistöjen ylläpidossa, toimintaprosessiemme sujuvuuden varmistamisessa sekä asumiskokemuksen luomisessa. On tärkeää, että ymmärrät, kuinka asuntotarkastuksien ja huoneistokorjausten sujuvuus vaikuttavat asuntojen uudelleenvuokraukseen ja asumiskokemukseen. Pääset roolissasi kehittämään ja ylläpitämään asuntotarkastuksien ja kiinteistön ylläpidon prosesseja sekä vastaamaan niiden toteutuksesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun isännöinnin tiimimme, vuokravälityksemme ja rakennuttajaorganisaatiomme kanssa, kiinteistön omistajaa, yhteistyökumppaneita ja asukkaita unohtamatta. Asukasyhteistyö on sinulle tässä roolissa arkipäivää, jolloin asiakaspalveluosaaminen ja aito halu huolehtia asukkaiden viihtyvyydestä ja vaivattomasta arjesta ovat roolissasi välttämättömiä.

  Onnistut tehtävässäsi, kun olet työskentelytavoiltasi ennakoiva, oma-aloitteinen ja pidät huolen, että sovitut tehtävät hoituvat. Toivomme sinulta teknistä koulutusta ja arvostamme alan ammattitutkintoa (IAT) tai muuta alasidonnaista koulutusta. Aikaisempi työkokemus kiinteistöalalta / isännöitsijän tehtävästä on välttämätön. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua, toki hyvää huumorintajua unohtamatta. Tehtävä on luonteeltaan hyvin liikkuva, joten toivomme, että sinulla on mahdollisuus oman auton käyttöön. Sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi, mutta tarjoamme myös työn niin edellyttäessä, mahdollisuuksia kielitaidon kehittämiseen.

  Me Premicolla tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisessa kiinteistöalan toimintaympäristössä. Toimimme alan johtavien toimijoiden kanssa, kuitenkin rennossa ja kehittyvässä lähes 50-henkisessä asiantuntijatiimissä loistavalla paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa. Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä ja autamme toinen toisiamme hyvässä työilmapiirissä. Pidämme tärkeänä myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa, jota tukevat muun muassa joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet. Henkilöstömme terveys on meille tärkeää, jota edesauttaaksemme tarjoamme henkilöstöllemme mm. laajat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmien varalle myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

  Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme sinusta. Jätäthän meille hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 9.4.2021. Liitäthän hakemukseesi ajantasaisen ansioluettelosi. Voit täydentää hakemustasi myös vastaamalla hakulinkin takaa löytyvään videokysymykseen. Lisäkysymyksiin vastaa HR & Back Office Manager, Essi Stolt, puh. 044 746 8779 (vkolla 11: Kiinteistöpäällikkö, Kari Niemi, puh. 040 651 6390).