Työntekijäesittelyssä asuntotarkastaja Anni

Anni Havukainen työskentelee asuntotarkastajana Premicossa. Lue, mitä Annin työ pitää sisällään, minkälaisia ominaisuuksia ja taitoja työssä menestyminen edellyttää.

Millainen on työnkuvasi Premicossa?

Asuntotarkastajana teen vuokra-asuntojen muutto- ja häätötarkastukset. Tarkastusten tavoitteena on ylläpitää huoneistojen kuntoa sekä varmistaa niiden asumisviihtyvyys. Tehtävässäni hyödynnän ja hallinnoin kiinteistöjärjestelmiä.

Mikä työssäsi innostaa ja motivoi? Mitä ominaisuuksia työsi vaatii?

Parasta työssäni on mahdollisuus toimia itsenäisesti yhdessä tiimin kanssa. Uuden oppiminen ja työskentely eri alojen asiantuntijoiden kanssa innostaa.

Asuntotarkastajan tehtävä vaatii vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää paineensieto-, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä. Myös hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä positiivinen asiakaspalveluasenne ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Mikä Premicossa on parasta?

Premicossa on parasta ihmiset, joiden kanssa saan tehdä töitä. Erityispiirteenä koen premicolaisista muodostuvan laajan asiantuntijuuden.

Mitä ”Premicon henki” sinulle merkitsee?

Premicon henki merkitsee minulle arvostusta ja ystävällisyyttä kaikkia työkavereita kohtaan. Tukea annetaan ja tukea saadaan matalalla kynnyksellä.

Anni Havukainen
Asuntotarkastaja

Lue myös: