Rakennuttaminen

Uudis- ja korjausrakentamisen palvelut

Yhteistyö ja asiakkaan tavoitteiden toteuttaminen ovat toimintamme lähtökohdat. Olemme toteuttaneet asunto-, toimitila-, erityiskohde-, hotelli- ja liikekiinteistöjen modernisointi- ja korjaushankkeita sekä käyttötarkoituksen muutoksia eri-ikäisissä rakennuksissa.

Asiakkaitamme ovat instituutionaaliset sijoittajat, asunto- ja kiinteistörahastot, isännöitsijäyhteisöt, taloyhtiöt sekä julkishallinto.

 • Uudisasuntokohteet

  Olemme olleet vuosien 2013–2018 aikana mukana n. 2400 asunnon rakennuttamisessa Etelä-Suomen alueella. Toimintaamme ohjaa rakennuttamisen elinkaari-ajattelu. Hyödynnämme rakennuttamisessa korjausrakentamisen osaamistamme ja hankkeen valmistumisen jälkeen hoidamme tarvittaessa myös
  teknisen isännöinnin.

 • Asuntoyhtiöiden korjaus

  Ensisijaisena päämääränämme on omistaja-arvon kasvattaminen. Toteutamme rakennusosakohtaiset korjaukset sekä koko kiinteistön uudistamisen turvaten omistajan kassavirran. Hankkeemme ovat saaneet erinomaista palautetta sekä omistaja- että asukastahoilta. Olemme myös julkisen hankkijan puitesopimustoimittaja.

 • Hotellihankkeet

  Meillä on vahva erityisosaaminen hotellialan rakennuttamisessa. Hallitsemme eritoten rakennuttamisen vaativissa olosuhteissa kuten suurkaupunkien ydinkeskustassa ja lentoasemien ympäristössä. Hankkeen edetessä huomioimme erityisesti operaattorien liiketoiminnallisen näkökulman ja ymmärrämme heidän tavanomaisesta poikkeavan roolin tuomat tarpeet koko hankkeen elinkaaren ajan.

 • Toimitilakiinteistöjen korjaukset ja muutoshankkeet

  Toteutetaan käyttäjän tarpeiden ja kiinteistönomistajan tavoitteiden mukaan. Hallitsemme kustannus- ja vastuunjaon periaatteet sekä tunnemme hyvän työympäristön laatutekijät. Hankkeelle asetetaan reunaehdot, jotka muodostuvat käyttäjän tilantarpeesta, rakenteiden, teknisten järjestelmien ja kiinteistön kunnon sekä talouden asettamista rajoista.

 • Liike- ja kauppakeskus-kiinteistöjen korjaukset

  Kokemuksemme kattaa vaihtelevat tarpeet pienten liikkeiden face-liftistä ja laajojen myymäläkokonaisuuksien toteuttamisesta koko kauppakeskuksen uudistamisesta toimiviksi ympäristöiksi.

Uusimmat artikkelimme