Rakennuttaminen

Rakennuttaminen ja projektinjohto

Täyden palvelun rakennuttamista kaikille yleisimmille kiinteistö- ja tilatyypeille

Me Premicossa tuotamme asiakkaillemme rakennuttamisen palveluita uudis- ja korjausrakentamisen tarpeisiin. Olemme toteuttaneet asunto-, toimitila-, erityiskohde- ja liikekiinteistöjen uudis- ja korjaushankkeita sekä käyttötarkoituksen muutoksia eri-ikäisissä rakennuksissa. Tiimistämme löytyy myös erityisosaamista hotellirakennuttamisen monipuolisista uudis- ja korjaushankkeista.

Energiatehokkuus rakennuttamisessa kulkee käsi kädessä rakennuttamishankkeidemme kanssa. Pystymme sisällyttämään energiatehokkuuden palvelut asiakkaamme tavoitteet ja tarpeet huomioiden hankkeen tilatyypistä riippumatta, joko osana kokonaisvaltaista rakennuttamis- ja projektinjohto palvelua tai tuottamaan tämän omana erillisenä palvelukokonaisuutena.

Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Voimme toteuttaa koko rakennuttamisprojektin alusta loppuun tai vaihtoehtoisesti vain osan siitä. Tavallisesti toimimme rakennushankkeen projektin johdossa tilaajan edustajana, mutta voimme toimia myös konsultoivassa roolissa tarjoustyöskentelyyn, kilpailuttamiseen, kustannuslaskentaan, suunnittelun ohjaukseen, valvontaan tai tekniseen asiantuntijuuteen liittyen.

Parhaan tuloksen rakennushankkeessa saavutat, kun projektia ohjataan ja johdetaan oikein alan ammattilaisten ja asiantuntijoiden toimesta.

Premicon rakennuttamisen liiketoiminnalle on myönnetty RALA-pätevyys, sekä laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Lue lisää rakennuttamisen palveluistamme

 • Uudisrakennuttaminen

  Uudisrakennuttamisen palvelumme kattaa kaikkien yleisten kiinteistö- ja tilatyyppien rakennuttamisen aina asuntokohteista, toimitila-, erityiskohde-, hotelli– ja liikekiinteistöihin. Uudisrakennuttamisessa tavallisesti suunnitellaan ja rakennetaan täysin uusi rakennus tai rakennuskompleksi asiakkaan tavoitteet ja tarpeet huomioiden.

  Lue lisää

 • Korjausrakentamisen rakennuttamispalvelut

  Korjausrakennuttamisen palvelukokonaisuudessa keskitymme olemassa olevan kiinteistön korjaamiseen, perusparannukseen tai käyttötarkoituksen muutokseen. Korjausrakennuttamisen palvelumme kattaa kaikkien yleisten kiinteistö- ja tilatyyppien rakennuttamisen aina asuntokohteista, toimitila-, erityiskohde-, hotelli- ja liikekiinteistöihin. 

  Lue lisää

 • Hotellirakennuttaminen

  Hotellirakennuttamisen palvelukokonaisuus voi koostua joko olemassa olevan hotellikiinteistön korjauksesta tai perusparannuksesta, täysin uuden kiinteistön rakennuttamisesta tai olemassa olevan kiinteistön käyttötarkoituksen muutoksesta.

  Lue lisää

 • Muut rakennuttamisen palvelut

  Energiatehokkuus rakennuttamisessa kulkee käsi kädessä kaikkien rakennuttamishankkeidemme kanssa tavoitteena kiinteistöjen energiatehokkuuden ja taloudellisen tuoton parantaminen. 

  Rakennusprojektien hallinnassa ja suunnittelussa 360-kuvaus tarjoaa monipuolisia etuja sekä suunnittelu- ja rakentamisvaiheessa, että valmiin kohteen arvioinnissa ja dokumentoinnissa. 

  Lue lisää

Premico rakennuttaaUusimmat artikkelimme

Ota meihin yhteyttä Rakennuttaminen