Toteutusvaiheen BREEAM-sertifikaatti Asunto Oy Kokkovuorelle

Asunto Oy Kokkovuoren kahdelle uudisrakennukselle on myönnetty Suomen toinen toteutusvaiheen BREEAM asuinrakennuksen ympäristösertifikaatti arvosanalla ”Very Good”, pistein 60,4 %.

Premico toimi hankkeen rakennuttajakonsulttina Morgan Stanley Real Estate Investingin (MSREI) lukuun ja ympäristökonsulttina toimi SWECO.

”Swecon BREEAM-asiantuntija valvoi ja koordinoi todistusaineiston laadintaa ja kasasi hakemuksen BREEAMille. Vaatimusten mukaiseen suunnitteluun ja toteutukseen osallistui ansiokkaasti koko projektiorganisaatio. Yhteistyö suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja BREEAM asiantuntijoiden kanssa sujui positiivisessa hengessä”, hankkeen rakennuttajainsinööri Eetu Järvinen summaa.

Nyt saatu lopullinen sertifikaatti oli odotettu jatko aiemmalle suunnitteluvaiheen BREEAM-sertifikaatille, joka myönnettiin syksyllä 2022. Asunto Oy Kokkovuori valmistui loppukesästä 2023 ja Hauenkalliontiellä sijaitsevan asuntoyhtiön asuntojen vuokrauksesta vastaa nyt vuokra-asuntojen välitykseen ja hallinnointiin erikoistunut Premico Kodit.

Lisätietoja:

Eetu Järvinen
Rakennuttajainsinööri, Premico
eetu.jarvinen@premico.fi

Lue lisäksi: