Työntekijäesittelyssä junior analyytikko Oliver

Oliver Kolari työskentelee junior analyytikon tehtävässä Premicossa. Lue Oliverin ajatuksia hänen työstään; mitä taitoja siihen tarvitaan, mikä häntä motivoi ja mikä työssä on parasta!

Työntekijäesittelyssä junior analyst Oliver

Millainen on työnkuvasi Premicossa?

Työskentelen Premicossa junior analyytikon tehtävässä. Työhöni kuuluu rahaston hallinnolliset työtehtävät kuten erilaisten laskelmien tekeminen, kassanhallinta, sekä esitysmateriaalien tuottaminen. Toteutan myös kassavirta- ja kannattavuuslaskelmia rahaston nykyisille ja tuleville kohteille. Opiskelen tällä hetkellä kauppatieteitä Aalto-yliopistossa rahoituksen pääaineessa ja Premicossa olen päässyt hyödyntämään erinomaisesti koulussa opittuja taitoja kiinteistörahastojen toiminnassa.

Mikä työssäsi innostaa ja motivoi? Mitä ominaisuuksia ja taitoja työsi vaatii?

Työssäni parasta on vaihtelevat työtehtävät ja uuden oppiminen. Premicossa olen saanut kattavan läpileikkauksen pääomarahastotoiminnasta heti alusta alkaen ja vastuun määrä on kasvanut osaamisen kehittyessä. Kiinteistösijoittamisen tiimissä minua innostaa erityisesti kollegoiden vahva asiantuntemus ja tapamme toimia kiinteistösijoittamisen moniosaajana. Työssäni vaadittavia ominaisuuksia ovat vahva Excel- ja PowerPoint-osaaminen, numerotarkkuus ja täsmällisyys, sekä proaktiivinen ote töiden tekemiseen. Myös aito kiinnostus kiinteistömarkkinaa kohtaan on auttanut sisäistämään alan yleisiä toimintaperiaatteita, ja sitä kautta tukenut työssä menestymistä.

Mikä Premicossa on parasta tai ainutlaatuista?

Kiinteistösijoittamisen lisäksi Premicosta löytyy osaamista rakennuttamisen ja vuokra-asumisen parista, mikä tekee meistä uniikin ja vahvan toimijan suhteellisen pienestä koostamme riippumatta. Parasta Premicossa on ehdottomasti matala kynnys tiimien välillä ja reipas ilmapiiri joka kerta toimistolle tullessa.

Mitä ”Premicon henki” sinulle merkitsee?

Premicon henki liittyy ehdottomasti siihen, että jokainen meistä jakaa samat tavoitteet liiketoiminnan kehittämiselle ja pyrimme jatkuvasti kasvattamaan omaa osaamistamme. Arvostan erityisesti tapaamme hoitaa työt 100 % teholla ja tämän jälkeen nautimme saavutetuista lopputuloksista yhdessä rennolla meiningillä.


Oliver Kolari

Junior analyytikko
+358 50 9111 663
oliver.kolari@premico.fi