Työntekijäesittelyssä 10-vuotiset Jenni ja Olli

Jenni Saarinen työskentelee asiakaspalvelun tiimipäällikkönä ja Olli Partanen vuokra-asumisen liiketoimintajohtajana. Molemmille on kertynyt työvuosia Premicossa jo yli 10 vuotta. Lue, mikä on Premicossa viihtymisen salaisuus, mikä työssä tänä päivänä innostaa ja mikä erottaa Premicon muista!

Millainen on työnkuvasi Premicossa?

Jenni: Aloitin 10 vuotta sitten vuokravälittäjänä Turussa. Vuosien aikana roolit, työkaverit ja asiakkaat ovat vaihtuneet, mutta innostus kiinteistöalaan on säilynyt. Nykyään roolini on tiimipäällikkönä asiakaspalvelun & liiketoiminnan tuen mahtavassa tiimissä, jossa asiakaspalvelun etulinjan lisäksi tuemme muita tiimejä vaihtelevissa tehtävissä, jotta he voivat keskittyä ydinosaamisiinsa.

Olli: Aloitin Premicossa vajaa 11 vuotta sitten vuokraneuvottelijana. Tuolloin haastattelussa mainostettiin, että työpäivät ovat vaihtelevia ja tämä on todella pitänyt paikkansa. Vuosien varrella vastuuta on tullut lisää. Tänä päivänä toimin vuokra-asumisen liiketoimintajohtajana. Päivät koostuvat erilaisista vuokra-asumisen arjen pyörittämiseen liittyvistä tapaamisista ja tehtävistä. Tärkeä osa työtäni on tukea tiimivetäjiä heidän työssään sekä johtoryhmätyöskentely. Koen, että nykyisiin kiinteistöjohtamisen tehtäviini minulle on ollut hyötyä aiemmasta pankkimaailman työkokemuksestani.

Mikä työssäsi innostaa ja motivoi?

Jenni: Nykyisessä roolissa innostavaa on ollut rakentaa uuteen tiimiin arki, yhteisöllisyyttä ja hyviä toimintatapoja siten, että se aidosti palvelee koko vuokra-asumisen liiketoimintaa. Tiimimme tukee vuokrausta, vuokrahallintaa ja isännöintiä sekä ennen kaikkea vastaa asukkaiden visaisiin kysymyksiin. Lisäksi vaihtelua arkeen tuovat erilaiset järjestelmien pääkäyttäjätehtävät.

Olli: Työssä pääsee näkemään laaja-alaisesti, miten Premicon eri liiketoiminnot nivoutuvat yhteen palvellen koko kiinteistön elinkaarta. Omassa toiminnassa olen saanut sukeltaa perusjohtamisen lainalaisuuksiin oman liiketoiminnan näkökulmasta. Olen itse uuden äärellä johtamisen johtamisessa. Erityisen innostavaa on työskennellä osaavien tiiminvetäjieni kanssa. Olen myös onnekas, että oma esihenkilöni tukee, sparraa ja myös haastaa omaa ajattelutapaani.

Mikä Premicossa on parasta tai ainutlaatuista?

Jenni: Henkilökohtaisesti tärkeintä on joustavuus ja inhimillisyys. Muun elämän yhteensovittaminen onnistuu ja joustoa löytyy puolin toisin, kun sitä tarvitaan. Toki Premicolla on myös paras porukka kasassa, jonka kanssa katsotaan rohkeasti eteenpäin.

Olli: Premicossa on aito intohimo kiinteistöjä kohtaan. Töitä tehdään korkealla työmoraalilla, toimeksiantoihin panostetaan ja kaikilla on vahva halu tehdä asiat paremmin. Pidän myös siitä, että organisaatio on erittäin matalahierarkinen.

Mitä ”Premicon henki” sinulle merkitsee?

Jenni: Premicon henki näkyy minulle siten, että toimistolla vastaantulevista ihmisistä riippumatta kaikki kohtaavat toisensa ilolla ja tasavertaisesti. Kollegaa ollaan valmiita auttamaan ja yhteinen huumori kantaa tiukkojenkin tilanteiden yli.

Olli:
Premicossa töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Premicossa myös välitetään aidosti. Hyvä esimerkki tästä tapahtui vastikään toimistolla, kun hallituksen jäsen toimistolle tullessaan halusi mennä tervehtimään uutta työntekijää ja kädestä pitäen kävi toivottamassa hänet tervetulleeksi taloon.

 

Jenni Saarinen
Tiimipäällikkö, asiakaspalvelu ja liiketoiminnan tuki
+358 029 170 1969
asiakaspalvelu@premico.fi

Olli Partanen
Liiketoimintajohtaja, vuokra-asuminen
+358 44 091 5508
olli.partanen@premico.fi