Premico Rakennuttamiselle jälleen RALAn laatu- ja ympäristösertifikaatit

Rakentamisen Laatu RALA ry edistää suomalaisen rakentamisen laatua, vastuullisuutta ja yhteistyötä. RALA ry:n arviointilautakunta on myöntänyt jälleen RALAn laatu- ja ympäristösertifikaattien uusintatodistukset Premicon rakennuttamisen liiketoiminnalle.

  • RALA LAATU-sertifikaatti varmentaa, että Premicon laadunhallintajärjestelmä täyttää auditointiin perustuen RALA-sertifiointimenettelyssä määritellyt vaatimukset. Viimeisin katselmointi on tehty 5.10.2023 ja sertifikaatti on voimassa 31.12.2024 asti.
  • RALA YMPÄRISTÖ-sertifikaatti varmentaa, että Premicon ympäristöjärjestelmä täyttää auditointiin perustuen RALA-sertifiointimenettelyssä määritellyt vaatimukset. Viimeisin katselmointi on tehty 5.10.2023 ja sertifikaatti on voimassa 31.12.2024 asti.

Premicon prosesseja ohjaa oma laatujärjestelmä, joka auditoidaan sisäisesti ennen ulkoista arviointia. Saadut tulokset – myös havaitut viat – jaetaan RALAn ulkoiselle auditoijalle. RALAn asiantuntija tutustuu laatujärjestelmään etukäteen ja arvioi käytännön esimerkkien kautta Premicon toimintatapoja paikan päällä. Lopputulemana hän jakaa tekemänsä havainnot, heti korjattavat poikkeamat sekä antaa ehdotukset kehityskohteista.

Rakennuttamisen liiketoimintajohtajan Markku Kainulaisen mukaan auditointiprosessit sujuivat tänä vuonna paremmin kuin hyvin. ”Kyllähän se ilahduttaa, kun auditoija kertoo laatujärjestelmämme olevan yksi parhaista, mitä on nähnyt. Rakennuttamisen prosessimme olivat alun perinkin hyvät, mutta auditointien myötä ne ovat entistä paremmat ja todella toimivat. Ja meidän asiakkaamme hyötyvät tästä ilman muuta.”

Premicolle on myönnetty RALA YMPÄRISTÖ-sertifikaatti ensimmäisen kerran vuonna 2020 ja RALA LAATU –sertifikaatti jo vuonna 2015. Sertifikaattien voimassaolo edellyttää, että yritys kehittää menetelmiään ja parantaa toimintaansa seurannan ja palautteen perusteella.

Lue lisää: www.rala.fi

Tutustu rakennuttamisen palveluihimme

Rala-laatu    Rala-ymparisto