Asuntorakentaminen

Toimivissa asuinrakennuksissa huomioidaan asumisen mukavuus ja toiminnallisuus, turvallisuus, esteettömyys, energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys. Olemme vuosien saatossa kehittäneet osaamistamme konserniyhtiömme hallinnoimien rahastohankkeissa yhteistyössä kiinteistösijoittamisen ja asuntovuokrauksen asiantuntijoidemme kanssa.

Asuntorakentamisen palvelumme kattaa kaikki rakennuttamisen tehtävät niin uudis- kuin korjausrakentamisen kohteisiin. Rakennuttajakonsulteillamme on vahva ammattitaito erityisesti ARA- ja vapaarahoitteisten kohteiden asuntorakennushankkeista.

Olemme toimineet rakennuttajakonsulttina useissa uudisrakennus-, käyttötarkoituksen muutos perusparannus ja peruskorjaushankkeissa. Tuotamme myös asiakkaillemme tietoa vuokrasopimusneuvotteluiden tueksi teknisestä ja kustannustietoisesta näkökulmasta jo ennen rakentamishankkeeseen ryhtymistä.

Meiltä löytyy erityisosaamista BREEAM- ja LEED-sertifioidusta rakentamisesta sekä EU-taksonomian kriteereistä rakentamisessa. Olemme muun muassa toteuttaneet Suomen ensimmäisen BREEAM New Construction sertifioidun asuinkerrostalon vuonna 2023.

Ota yhteyttä!