Työntekijäesittelyssä osakas, sijoitusjohtaja Samuel

Premicon osakas ja sijoitusjohtaja Samuel Tuomolan työ vaatii sosiaalisia taitoja, kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja kiinteistömarkkinan tarkkaa seuraamista. Tehtävässä on tärkeä ymmärtää, mihin markkina on menossa ja mikä on sijoittajien ja vuokralaisten tahtotila.

Millainen on työnkuvasi Premicossa? Olet osakas, jonka lisäksi sinulla on operatiivinen työrooli, miten roolit eroavat toisistaan?

Johdan Premicossa sekä uusien rakennettavien asuinkerrostalojen, että ns. vanhojen kohteiden hankintaa asuntorahastoillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. Lisäksi vastaan pääomarahastotoiminnastamme.

Pääosa ajastani menee operatiiviseen työntekoon, mutta toki koko Premicon etu on koko ajan mielessä kokonaisuutena. Omistajana työstä ei sinänsä ikinä ”pääse eroon”, mutta olen ollut yrittäjä koko ikäni, joten se on minulle luonnollista. Välillä haastetta tuo operatiivisen ja omistajan roolin erottaminen, ja tuskin niitä ikinä pystyy kokonaan erottamaankaan.

Mikä työssäsi innostaa ja motivoi? Mitä ominaisuuksia ja taitoja työsi vaatii?

Minua innostaa ihmisten kanssa työskentely, heidän auttamisensa menestymään työssään ja uusien asioiden tuominen käytäntöön. Lisäksi uusien hankkeiden neuvottelu ja kaupanteko ovat erityisen motivoivia. Työni vaatii sosiaalisia taitoja, kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja kiinteistömarkkinan tarkkaa seuraamista. On myös tärkeä ymmärtää, mihin markkina on menossa ja mikä on sijoittajien ja vuokralaisten tahtotila.

Mikä Premicossa on parasta tai ainutlaatuista?

Premicossa parasta on ehdottomasti henkilöstö ja Premicon henki. Se on poikkeuksellinen. Lisäksi ainutlaatuisuutemme asuntosijoittajakentän palveluvalikoimassa on erityistä. Tarjoamme jotain sellaista, mitä muut toimijat eivät tee. Olemme erityisen ylpeitä siitä, miten tunnollisesti työssämme ajattelemme aina sijoittajan etua ja olemme omistajan asialla. Se on DNA:ssamme.

Mitä ”Premicon henki” sinulle merkitsee?

Olemme ainutlaatuinen työyhteisö. Vaikka meillä on erilaisia taustoja, koulutuksia ja kokemuksia, olemme silti yksi Premico. Yhteishenki on hyvä, ja toisten auttamisen halu ja yhteenkuuluvuuden tunne ovat korkealla tasolla.

Samuel Tuomola
CIO
+358 50 5666 111
samuel.tuomola@premico.fi

Lue myös: