Energiatehokkuus rakennuttamisessa

Energiatehokkuus rakennuttamisessa kulkee käsi kädessä kaikkien rakennuttamishankkeidemme kanssa. LVISAJ- ja energiaosaamisemme on saanut laajalti kiitosta asiakkailtamme. Pystymme sisällyttämään energiatehokkuuden palvelut asiakkaamme tavoitteet ja tarpeet huomioiden kaikkiin rakennuttamisen hankkeisiin, joko osana muuta rakennuttamispalvelua tai omana erillisenä palvelunaan.

Aluksi kartoitamme kiinteistön olemassa olevien taloteknisten järjestelmien energiatehokkuuden ja selvitämme näiden maksimaalisen hyödyntämisen mahdollisuudet. Tämän jälkeen tutkimme, kuinka eri järjestelmät sovitetaan optimaalisesti yhteen, tarvittaessa uutta ja vanhaa hyödyntäen. Huolehdimme yhteistyökumppaneiden kartoittamisesta, tarjouspyynnöistä ja palveluntarjoajien valinnoista. Kiinteistön energiatehokkuuden rakennuttamispalvelun tavoitteena on aina kiinteistöjen energiatehokkuuden ja taloudellisen tuoton parantaminen.

Kiinteistön energiatehokkuuden rakennuttamispalvelulle kattaa kaikki rakentamisen vaiheet suunnittelun ohjauksesta, projektinjohdon ja rakennusteknisen valvonnan tehtäviin kiinteistön energiantehokkuuden näkökulmasta.

Räätälöimme palvelukokonaisuuden asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.

 

Miksi valita meidät

Meillä on laaja asiantuntemus kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja projektinhallinnasta. Toimintaamme ohjaa kestävä kehitys ja aikaisempi kokemus kiinteistön omistajien etujen huolehtimisesta myös tuottonäkökulmasta. Kiinteistön energiatehokkuuden rakennuttamispalvelun tavoitteena on aina kiinteistöjen energiatehokkuuden ja tuoton parantaminen.

Ota meihin yhteyttä Rakennuttaminen