Timo Vienonen ja Jouni Kekki Premico Consultingin osakkaiksi

Premicon hankejohtaja Timo Vienonen ja hankekehitysjohtaja Jouni Kekki on kutsuttu Premico Consulting Oy:n osakkaiksi.

Timo Vienonen on erikoistunut vaativien hotellihankkeiden rakennuttamisen johtamiseen, mistä hänellä on yli 30 vuoden kokemus. Viimeisimmät hänen johtamistaan merkittävistä hankkeista ovat mm. Hotelli Marskin (Helsinki) peruskorjaus ja laajennus, sekä Scandic Helsinki Airport Hotel – kiinteistön konvertointi toimistorakennuksesta moderniksi hotelliksi. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. Consti Korjausurakointi Oy:n sekä Realcase Oy:n palveluksessa.

Jouni Kekin erikoisosaamisalueena ovat vaativat asuintalokohteiden rakennuttamis- ja kaavakehityshankkeet. Hän on vastannut mm. Finnoon keskustan (175.000 kem2) ja Painiityn (75.000 kem2) kaavahankkeista. Yli 30 vuotta kestäneen työuransa aikana Kekki on työskennellyt YIT:n, Polar Rakennuksen, Skanskan ja Hartelan palveluksessa.

”On erittäin hienoa saada kokeneet huippuammattilaiset Timo ja Jouni osakkaiksi. Heidän sitoutumisensa yhtiöön sekä sen toiminnan kehittämiseen on ollut jo pitkään tiedossamme. Osakkuus on luonnollinen jatkumo sille hyvälle työlle, jota he ovat Premicossa tehneet.” kertoo Premico-konsernin toimitusjohtaja Janne Vaula.

Lisätiedot:

Janne Vaula                                                      
toimitusjohtaja                                                 
Premico Group Oy                                           
+358 40 501 6063                                            
janne.vaula@premico.fi

Henna Kemppainen
toimialajohtaja
Premico Consulting Oy
+358 40 766 5911
henna.kemppainen@premico.fi