Premico mukana rakennuttamassa asuntoja Kuopioon

 

Kuopion Puijonhaltijaan rakennetaan 63 vapaarahoitteista asuntoa. Premico Consulting edustaa rakennettujakonsultin roolissa perustajarakennuttaja Finem Oy:ta ja KVR-urakoitsijana toimii NCC.

Rakennustyö on aloitettu joulukuussa 2016 ja asuntojen lisäksi Puijonhaltijaan rakennetaan kolmetasoinen parkkihalli sekä vieraspaikat pihalle. Kohteen on arvioitu valmistuvan huhtikuussa 2018 ja asunnot myydään suoraan kuluttajille.

– Hanke on loistava tilaisuus rakennuttajayhtiö Finem Oy:lle rakennuttaa korkealaatuisia asuntoja yhdessä NCC Suomi Oy:n kanssa, sekä jatkumo hyvin alkaneelle yhteistyölle laadukkaamman asuntorakentamisen edistämiseksi, sanoo Premico Consulting Oy:n Samuel Tuomola.

– On hienoa, että voimme hyödyntää rakentamisen osaamisemme lisäksi pitkäaikaista kokemustamme asuntohankkeiden kehittämisessä myös kuluttajamyyntiin tarkoitetuissa kohteissa. Yhteistyökumppanit Finem ja Premico ovat molemmat erittäin ammattimaisia yrityksiä, joiden kanssa toivomme pitkää yhteistyötä tulevien hankkeiden parissa, NCC:n Kuopion aluejohtaja Marko Onttinen toteaa.

Lisätietoja:
Samuel Tuomola
Kiinteistökehitysjohtaja, Premico Consulting Oy
tel: 050 5666 1111
samuel.tuomola@premico.fi