Ville Siivonen vahvistamaan Premicon Kiinteistösijoittamisen liiketoimintaa

Kokenut kiinteistösijoittamisen ammattilainen Ville Siivonen aloittaa tehtävässään 8.1.2024. Siivosella on laaja kokemus pääomarahastojen, vaihtoehtoisten sijoitusrahastorakenteiden, salkunhoidon, transaktioiden ja rahoituksen parista sekä kiinteistökehitysprojektien hallinnasta kansainvälisessä ympäristössä. Ville Siivonen, johtaja, asuntorahastot OTM, KTM, VTM Ville Siivonen aloittaa Premicon Kiinteistösijoittamisen liiketoiminnassa tehtävässä Johtaja, Asuntorahastot. Siivonen on kokenut sijoitusalan ammattilainen, kerryttänyt laajan kokemuksen pääomarahastojen, vaihtoehtoisten sijoitusrahastorakenteiden, salkunhoidon, transaktioiden ja rahoituksen parista sekä kiinteistökehitysprojektien hallinnasta kansainvälisessä ympäristössä.

Siivonen on toiminut työurallaan partnerina Vicus Capital Advisors Oy:ssä, jossa vastuut liittyivät rahastojen strategioiden ja rakenteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen, pääoman hankintaan, transaktioihin ja rahoitukseen, salkunhallintaan sekä kiinteistökehitys- ja neuvonantoprojektien johtamiseen. Hän on toiminut myös mm. M&A-analyytikkona Conventum Corporate Finance Oy:llä (2004-2005).

”On hienoa saada Ville vahvistamaan pääomarahastotiimiämme”, kertoo Premicon sijoitusjohtaja Samuel Tuomola. ”Ville tuo tullessaan lähes 20 vuoden kokemuksen kiinteistörahastoliiketoiminnasta. Villellä on sekä monipuolinen koulutus positioon että laaja-alainen osaaminen kiinteistösijoittamisesta”, Tuomola toteaa. ”Toivotamme Villen lämpimästi tervetulleeksi!”.

Lisätiedot:

Samuel Tuomola
Sijoitusjohtaja, Premico
050 566 6111
samuel.tuomola@premico.fi