Premico ilmoituskanava

Premicon EU:n Whistleblower-direktiivin mukaisen ilmoituskanavan kautta voi jättää suoraa palautetta toiminnassamme havaituista epäkohdista, joihin olisi tärkeää puuttua. Kanavamme mahdollistaa anonyymin ilmoittamisen.  

Kun olet tehnyt väärinkäytösilmoituksen, järjestelmä antaa sinulle linkin, jonka avulla voit seurata tehdyn ilmoituksen käsittelyä sekä vastata käsittelytiimimme mahdollisesti esittämiin lisätietopyyntöihin. Säilytäthän linkkiä huolellisesti, sillä ilmoittajansuojan vuoksi emme pysty palauttamaan tai uusimaan sitä. Toimitamme sinulle vastaanottovahvistuksen seitsemän päivän sisällä ilmoituksen saapumisesta. 

Millaisista väärinkäytöksistä voin ilmoittaa? 

Ilmoittajansuojelua sovelletaan ilmoituksiin, joiden kohteena ovat julkiset hankinnat, rahoituspalvelut, rahanpesu ja terrorismin rahoituksen ehkäisy, tuoteturvallisuus, liikenneturvallisuus, ympäristönsuojelu, ydinturvallisuus, elintarvikkeiden ja rehujen turvallisuus, eläinten terveys ja hyvinvointi, kansanterveys, kuluttajansuoja, yksityisyyden ja henkilötietojen suoja sekä verkko- ja tietojärjestelmien turvallisuus. 

Laajensimme ilmoituskanavamme myös eettisten ilmoitusten käsittelyyn ja sen kautta voi ilmoittaa esimerkiksi epäasialliseen kohteluun ja häirintään liittyvästä toiminnasta sekä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta loukkaavasta toiminnasta.  

Huomaathan, että vuokra-asumiseen liittyvä palaute vuokraukseen, asumisen aikaiseen kiinteistöjen ylläpitoon tai asiakaspalveluun liittyen ei kuulu direktiivin piiriin. Näissä asioissa auttaa asiakaspalvelumme: Yhteystietomme – Premico Kodit. 

> Ilmoituksen jättäminen