Premico Group Oy:n toimitusjohtajaksi Jyrki Kaskinen

Premico Group Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu 1.11.2021 alkaen KTM Jyrki Kaskinen. Kaskinen on ollut yhtiön hallituksessa ja osakkaana vuodesta 2014 lähtien. Aiemmin hän on toiminut mm. Premico Pääomarahastot Oy:n ja Raskone Oy:n toimitusjohtajana, liikkeenjohdon konsulttina, sekä yli 20 eri yhtiön hallituksessa.

Premico on kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, joka on erikoistunut vuokra-asuntojen omistamiseen, rakennuttamiseen ja hallinnointiin. Yhtiöllä on kaksi liiketoiminta-aluetta; asuntoihin sijoittavat pääomarahastot, sekä palveluliiketoiminta, johon sisältyy kiinteistökehitys, rakennuttamiseen liittyvä konsultointi, sekä vuokra-asuntojen hallinnointi, isännöinti ja vuokraus. Premico on rakennuttanut tai peruskorjannut yli 5.000 vuokra-asuntoa lähivuosien aikana ja hallinnoi lähes 7.000 vuokra-asuntoa yli 20 kaupungissa. Yhtiön palveluksessa on yli 50 kiinteistöalan ammattilaista.

Nykyinen toimitusjohtaja ja osakas vuodesta 1995 lähtien, Janne Vaula, siirtyy Premico Group Oy:n täysipäiväiseksi hallituksen puheenjohtajaksi keskittyen erityisesti pääomarahastoliiketoiminnan sekä kiinteistövarallisuuden hoidon (Asset Management) kehittämiseen.

”Uuden toimitusjohtajan valinta ja siirtymiseni täysipäiväiseksi hallituksen puheenjohtajaksi ovat osa Premicon pitkän aikavälin strategiaa, ja katsoimme ajoituksen olevan nyt oikea. Yhtiön hallitus näkee, että Jyrki Kaskinen on pitkällä kokemuksellaan ja osaamisellaan paras mahdollinen henkilö johtamaan Premicon strategian toimeenpanoa tulevaisuudessa.” sanoo Janne Vaula. ”Premico on kasvavan pääomarahastoliiketoiminnan ja uusien kansainvälisten kumppanuuksien myötä siirtymässä yhtiönä uuteen vaiheeseen. Tulen toimimaan aktiivisesti erityisesti näiden liiketoiminta-alueiden parissa.” Vaula lisää.

Lisätietoja:

Jyrki Kaskinen
Premico Group Oy
toimitusjohtaja
p. 040 046 9629
jyrki.kaskinen@premico.fi

Janne Vaula
Premico Group Oy
hallituksen puheenjohtaja
p. 040 501 6063
janne.vaula@premico.fi