Sami Kiehelä nimitetty Premico Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

Premico-konsernin hallitus on nimittänyt DI Sami Kiehelän yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi 1.9.2022 alkaen. Premico-konsernin vt. toimitusjohtaja Jyrki Kaskinen jatkaa yhtiön hallituksessa ja osakkaana.

Kiehelä on työskennellyt usean vuoden ajan CBRE:n Capital Markets liiketoimintayksikössä toimien viimeksi yksikön johtajana vastuualueenaan Pohjoismaat. Tätä ennen hän oli keskeisessä roolissa yhtiön liiketoiminnan kasvattamisessa Suomessa. Kiehelällä on vakuuttavat näytöt liiketoiminnan menestyksekkäästä kehittämisestä ja hän tuo Premicolle myös laajaa kiinteistömarkkinoiden tuntemusta.

Janne Vaula, hallituksen puheenjohtaja, Premico:

”Olen iloinen, että Sami ottaa yhtiömme vetovastuun, jätämme liiketoiminnan luottavaisesti hänen osaaviin käsiinsä. Omaamme merkittävää potentiaalia vahvistaa ja kehittää liiketoimintojamme entisestään, ja Samin poikkeuksellinen osaaminen, sekä kokemus huomioon ottaen hänellä on erinomaiset edellytykset rakentaa tulevaa menestystä ja viedä Premico seuraavalle tasolle.”

Sami Kiehelä:

”Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta liittyä Premicoon. Yhtiöllä on loistava yhdistelmä syvää käytännön osaamista asunto-omaisuuden ja investointien hallinnassa, sekä kehittämisessä, minkä lisäksi sillä on erittäin hyvät edellytykset kasvattaa edelleen markkina-asemaansa tulevina vuosina. Uskon vahvasti, että taustani ja aikaisempi työkokemukseni auttavat minua viemään yhtiön seuraavaan kehitysvaiheeseen ja sen yli.”

Kiehelä aloittaa Premicon toimitusjohtajana 1.9.2022.

Lisätietoja:

Janne Vaula
Hallituksen puheenjohtaja
Premico Group Oy
+358 40 501 60 663
janne.vaula@premico.fi 

Sami Kiehelä
Toimitusjohtaja (alk.1.9.2022)
Premico Group Oy
+358 40 868 0383
sami.kiehela@premico.fi