Premicon liiketoiminta-alueet ja nimityksiä näiden operatiivisessa johdossa

Premicossa käynnistyi yhtiön 60-vuotisjuhlavuosi; ja osana yhtiön kehitystä kuvaamme toimintaamme jatkossa kolmella liiketoiminta-alueella, jotka ovat kiinteistösijoittaminen, rakennuttaminen ja vuokra-asuminen.

Kuvassa Premicon Vuokra-asumisen uusi liiketoimintajohtaja Olli Partanen (vas.), sekä tiimipäälliköt Anniminna Koski (toinen vas.), Pia Akselin (keskellä), Jenni Saarinen (toinen oik.) ja Jenna Stark (oik.).

Vuokra-asumisen liiketoiminta-alue pitää sisällään asuntojen vuokrauksen, vuokrahallinnon, ylläpidon johtamisen ja yhtiöhallinnon. Vuokra-asumisen liiketoimintajohtajana aloitti vuoden 2023 alussa Premicossa jo kymmenvuotisen uran tehnyt Olli Partanen. Ollin johdolla uudelleen jäsenneltyjä vuokra-asumisen tiimejä vetävät tiimipäälliköt Jenna Stark (vuokraus), Anniminna Koski (vuokrahallinta ja talous), Pia Akselin (isännöinti) sekä Jenni Saarinen (asiakaspalvelu ja liiketoiminnan tuki). Henna Kemppainen jatkaa rakennuttamisen liiketoimintajohtajana ja yhtiön osakas sekä sijoitusjohtaja Samuel Tuomola johtaa kiinteistösijoittamisen liiketoimintaa.

”Premicon juuret ovat vuokra-asumisen palveluiden tuottamisessa, josta olemme vuosien varrella kehittyneet kiinteistön koko elinkaaren aikaisten palveluiden asiantuntijataloksi. Kiinteistösijoittaminen, rakennuttaminen ja vuokra-asuminen kuvaavat lähes 50 henkisen organisaatiomme asiantuntemusta ytimekkäästi ja kattavasti. Meillä on nyt hyvä ja asiantunteva tiimi kasassa, jonka kanssa lähdemme innolla tavoittelemaan kasvua ja luomaan innovatiivisia edelläkävijän ratkaisuja alallemme” kommentoi Premicon toimitusjohtaja Sami Kiehelä.