Premicolle 148 uutta vuokra-asuntoa Helsingin Kruunuvuorenrantaan ja Porvoon keskustaan

Vuokra-asuntoihin erikoistuneen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö Premicon hallinnoima Premico Asuntorahasto II Ky ja Skanska ovat sopineet 83 kohtuuhintaisen vuokra-asunnon rakennuttamisesta Helsingin Kruunuvuorenrantaan. Kohteeseen tulee lisäksi n. 350 neliötä käsittävä vähittäiskaupan tila.

Porvoon keskustaan rakennettavaan kohteeseen tulee 65 vuokra-asuntoa, rakentajana toimii Pohjola Rakennus. Premico toteuttaa sekä Kruunuvuorenrannan, että Porvoon hankkeet Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) lyhyellä korkotukilainalla.

Premico Asuntorahasto I ja II Ky:n missiona on edistää kohtuuhintaista vuokra-asumista Suomen kasvukeskuksissa. Rahastojen omistuksessa on tällä hetkellä yli 1400 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa pääosin pääkaupunkiseudulla.

”Kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen puute etenkin Helsingissä on merkittävä ongelma, joka estää mm. työvoiman liikkumista ja hidastaa näin talouden kasvua. Olemme erittäin tyytyväisiä Skanskan ja Pohjola Rakennuksen kanssa tehtyihin kauppoihin, jotka tukevat strategiaamme kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen suurimpana yksityisen sektorin rakennuttajana”, toteaa Premicon investointijohtaja Samuel Tuomola.

Lisätiedot:

Samuel Tuomola
investointijohtaja
Premico Group Oy
+ 358 50 566 6111
samuel.tuomola@premico.fi