Premico Vuokra-asunnot Oy ja Lujatalo sopivat 96 kohtuuhintaisen vuokra-asunnon toteuttamisesta Vantaalle

  • Premico Vuokra-asunnot Oy ja Lujatalo Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen 96 kohtuuhintaisen vuokra-asunnon toteuttamisesta Vantaan Kivistöön.
  • Kohteet ovat jo rakenteilla ja valmistuvat loppuvuodesta 2019, vuokrataso tulee olemaan n. 20 % normaalia vapaarahoitteista vuokratuotantoa edullisempi.
  • Premico Vuokra-asunnot Oy:n taustalla on Premicon ja Auratum Kiinteistöt Oy:n yhteisesti hallinnoima Premico Asuntorahasto Ky.
  • Premico Vuokra-asunnot Oy:n tavoitteena on rakennuttaa yli 1000 uutta kohtuuhintaista vuokra-asuntoa Suomen kasvukeskuksiin.

”Kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen puute Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla ylipäätänsä on valtaisa yhteiskunnallinen ongelma. Näemme Kivistön tulevaisuudessa vireänä ja suosittuna, yli 50 000 asukkaan asuinalueena, joten olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme toteuttamaan kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja nimenomaan tälle alueelle ja vieläpä aivan juna-aseman välittömään läheisyyteen.”, toteaa Premico Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Vaula.

Premico Vuokra-asunnot Oy rakennutti vuoden 2018 aikana 542 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa Suomen kasvukeskuksiin. Lisäksi tällä hetkellä rakenteilla on 327 uutta vuokra-asuntoa. Tavoitteena on rakennuttaa yli 1000 uutta kohtuuhintaista vuokra-asuntoa vuoteen 2020 mennessä.

”Premico Asuntorahaston sijoittajat ovat mm. ammattiliittoja, yksityisiä säätiöitä sekä muita institutionaalisia sijoittajia. Rahaston sijoittajille yhteisiä nimittäjiä ovat mm. pitkäjänteisyys yhdistettynä maltilliseen tuottotavoitteeseen, minkä lisäksi yksi tärkeimmistä sijoituskriteereistä on halu kantaa yhteiskuntavastuuta. Kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen puute koetaan mm. esteeksi työvoiman liikkuvuudelle ja siten myös talouden kehitykselle.”, sanoo Janne Vaula.

Lisätiedot:

Janne Vaula

toimitusjohtaja
Premico Group Oy
+358 40 501 6063
janne.vaula@premico.fi