Premico Vuokra-asunnot Oy ja NCC sopivat 56 kohtuuhintaisen vuokra-asunnon toteuttamisesta Kuopioon

 

Premico Vuokra-asunnot Oy ja NCC sopivat 56 kohtuuhintaisen vuokra-asunnon toteuttamisesta Kuopioon

 

  • Premico Vuokra-asunnot Oy ja NCC ovat allekirjoittaneet 30.1.2019 sopimuksen 56 kohtuuhintaisen vuokra-asunnon toteuttamisesta Kuopion Saaristokaupunkiin.
  • Kohde valmistuu kesällä 2020, vuokrataso tulee olemaan n. 10-20 % normaalia vapaarahoitteista tuotantoa edullisempi.
  • Premico Vuokra-asunnot Oy:n taustalla on Premicon ja Auratum Kiinteistöt Oy:n hallinnoima Premico Asuntorahasto Ky.
  • Premico Vuokra-asunnot Oy:n tavoitteena on rakennuttaa yli 1000 uutta kohtuuhintaista vuokra-asuntoa Suomen kasvukeskuksiin.

”Kuopio on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista kasvukeskuksista pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja sen asuntomarkkina on vireä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme toteuttamaan ensimmäisen hankkeemme Kuopiossa”, toteaa Premico Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Vaula

Premico Vuokra-asunnot Oy rakennutti vuoden 2018 aikana 542 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa Suomen kasvukeskuksiin. Lisäksi tällä hetkellä rakenteilla on 197 uutta vuokra-asuntoa. Tavoitteena on rakennuttaa yli 1000 uutta kohtuuhintaista vuokra-asuntoa vuoteen 2021 mennessä.

”Premico Asuntorahaston sijoittajat ovat mm. ammattiliittoja, yksityisiä säätiöitä sekä muita institutionaalisia sijoittajia. Rahaston sijoittajille yhteisiä nimittäjiä ovat mm. pitkäjänteisyys yhdistettynä maltilliseen tuottotavoitteeseen, minkä lisäksi yksi tärkeimmistä sijoituskriteereistä on halu kantaa yhteiskuntavastuuta. Kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen puute koetaan mm. esteeksi työvoiman liikkuvuudelle ja siten myös talouden kehitykselle.”, sanoo Janne Vaula.

Lisätiedot:
Janne Vaula
toimitusjohtaja
Premico Group Oy
+358 40 501 6063
janne.vaula@premico.fi