Premicon yksityishenkilöille ja piensijoittajille suunnattu välitysliiketoiminta Varsinais-Suomen alueella siirtyy liiketoimintakaupan myötä Asuntovuokraus Avorille

Premico-konserniin kuuluva Premico Management Oy ja Asuntovuokraus Avori ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Asuntovuokraus Avori ostaa Varsinais-Suomen alueen vuokra-asuntojen välitystoiminnan Premico Management Oy:ltä. Kauppa sisältää yksityishenkilöille ja piensijoittajille suunnatun välitysliiketoiminnan. Kaupan kohteena oleva liiketoiminta siirtyy Asuntovuokraus Avorille 15.12.2021. Kaupan yhteydessä osa Premico Management Oy:n työntekijöistä siirtyy Avorin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Premico jatkaa kuitenkin edelleen myös Turun talousalueella vuokraustoimintaa palvellen institutionaalisia sijoittajia sekä Premicon omien asuntorahastojen asuntojen vuokrausta.

”Vuokra-asuntojen välitystoimintamme on alkanut Turun alueella vuonna 1963 nimellä Asuntovuokratoimisto Vaula. Ensimmäisten vuosikymmenten ajan asiakaskunta muodostui lähinnä yksityishenkilöistä, jotka omistivat vuokra-asuntoja. Muuttuneen strategiamme myötä haluamme tällä liiketoimintakaupalla turvata vanhoille yksityisasiakkaillemme hyvien vuokravälityspalveluiden saatavuuden, kun tutut ja ammattitaitoiset vuokravälittäjämme siirtyvät Avorin palvelukseen. Asuntovuokraus Avori on yrittäjävetoinen ja vahva alueellinen toimija, jonka strategian keskiössä on laajempien kiinteistökokonaisuuksien hallinnoinnin lisäksi myös yksityisten vuokranantajien palveleminen. Näin ollen uskomme asiakkaiden olevan myös jatkossa hyvissä ja osaavissa käsissä”, toteaa Premico Group Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Kaskinen.

”Avori on saavuttanut Turun talousalueella vankan markkina-aseman ja olemme tunnettu paikallisesta ja asiantuntevasta palvelusta. On ilo saada Premicon ammattitaitoista henkilöstöä osaksi tiimiämme. Kaupan myötä jalansijamme Turun alueella vahvistuu entisestään.”, sanoo Jan Andersson Avorista.

”Meille on kunnia päästä jatkamaan asuntovälityksen uranuurtajan toimintaa. Tämä kauppa syventää toimistomme osaamista ja edesauttaa yrityksemme hallittua kasvua. Uskomme, että laaja asiakaskuntamme, sekä uudet että vanhat asiakkaat, saavat jatkossa vielä entistäkin parempaa palvelua.”, jatkaa Avorin toinen yrittäjä Ari Suovo.

Lisätietoja:

Jyrki Kaskinen
Premico Group Oy
toimitusjohtaja
p. 0400 469 629
jyrki.kaskinen@premico.fi

Jan Andersson
Asuntovuokraus Avori
p. 050 558 4086
jan.andersson@avori.fi

Ari Suovo
Asuntovuokraus Avori
p. 050 554 1558
ari.suovo@avori.fi

Asuntovuokraus Avori on vuonna 1995 perustettu vuokra-asuntojen välitykseen erikoistunut Turun ja sen ympäristössä toimiva yritys. Vankka kokemus vuokra-asuntovälityksestä tekee Avorista varman ja tehokkaan kumppanin jokaiselle vuokranantajalle. Avorin asiakkaina on sijoitusyhtiöitä, säätiöitä, yhdistyksiä, asunto-osakeyhtiöitä sekä suuri joukko yksityisiä vuokranantajia. Avorin palveluihin kuuluu vuokravälityksen lisäksi erilaiset vuokralaishallinnoinnin palvelut.

Premico Management Oy on osa Premico-konsernia. Premico on kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, joka on erikoistunut vuokra-asuntojen omistamiseen, rakennuttamiseen ja hallinnointiin. Yhtiöllä on kaksi liiketoiminta-aluetta; asuntoihin sijoittavat pääomarahastot, sekä palveluliiketoiminta, johon sisältyy kiinteistökehitys, rakennuttamiseen liittyvä konsultointi, sekä vuokra-asuntojen hallinnointi, isännöinti ja vuokraus. Premico on rakennuttanut tai peruskorjannut yli 5.000 vuokra-asuntoa lähivuosien aikana ja hallinnoi lähes 7.000 vuokra-asuntoa yli 20 kaupungissa. Yhtiön palveluksessa on yli 50 kiinteistöalan asiantuntijaa.