Asuntoverstas on nyt Premico

TIEDOTE 22.11.2016

ONNISTUMINEN EI OLE SATTUMAA

Historia. Osaaminen. Innovaatio. Rohkeus. Nämä asiat yhdistyvät Premicossa. Juuri siksi onnistuminen ei ole sattumaa.

Premico on ollut kiinteistösijoittajan luottokumppani yli 50 vuoden ajan. Rakennutamme, kehitämme ja hallinnoimme asiakkaidemme kiinteistöjä aktiivisella otteella. Ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin haemme yli 30 asiantuntijan yhteistyöllä. Olemme myös asuntorahastotoiminnan pioneeri Suomessa ja pyrimme jatkuvasti kehittämään markkinoille uusia kiinteistöihin liittyviä pääomarahastotuotteita. Odotusten ylittämisestä on tullut meille tapa.

NIMI MUUTTUU – LAATU SÄILYY

Nimenmuutos liittyy liiketoimintojemme uudelleen organisointiin, minkä myötä pyrimme edelleen virtaviivaistamaan toimintaamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Vaikka nimi, brändi ja visuaalinen ilme muuttuvat, sama tuttu yli 30 kiinteistöalan ammattilaisen tiimi palvelee asiakkaitamme ja sidosryhmiämme edelleen totutun laadukkaasti.

TOIMINTA KASVAA UUSIEN SIJOITUSTUOTTEIDEN MYÖTÄ

Viimeisen viiden vuoden aikana Premico on rakennuttanut asiakkaidensa lukuun yli 1500 asuntoa ja seuraavan kolmen vuoden hankeputkessa on yli 2000 asuntoa lisää. Päämääränä on luoda uusia tapoja sijoittaa asuntoihin ja tuoda nämä sijoitustuotteet markkinoille ensimmäisenä Suomessa.

”Vuonna 2014 totesimme vapaarahoitteisen vuokra-asuntorahastosijoittamisen ajan olevan ohi. Keskitymme nyt säännellyn ARA-asuntotuotannon rakennuttamiseen, tarkoituksena on rakennuttaa uuden rahaston kautta 1600 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa Suomen kasvukeskuksiin vuoteen 2019 mennessä”, sanoo Premico Groupin toimitusjohtaja Janne Vaula.

Asunnot tulevat sijaitsemaan kasvukeskuksissa, pääosin pääkaupunkiseudulla.

”Toteutamme hankkeen yhdessä Auratum-konsernin kanssa. Rahaston sijoittajat ovat mm. ammattiliittoja, yliopistoja, eläkevakuutusyhtiöitä, sekä yksityisiä säätiöitä. Sijoittajille yhteisiä nimittäjiä ovat mm. pitkäjänteisyys yhdistettynä maltilliseen tuottotavoitteeseen, tärkein sijoituskriteeri on ollut halu kantaa yhteiskuntavastuuta. Kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen puute koetaan mm. esteeksi työvoiman liikkuvuudelle”, Vaula toteaa.

Lisätietoa:

Janne Vaula
Premico Group Oy
Toimitusjohtaja
p. 040 0728481
janne.vaula@premico.fi

Taustaa

Premico on ollut kiinteistösijoittajan luottokumppani vuodesta 1963. Premico-konserniin kuuluu emoyhtiö Premico Group Oy:n lisäksi Premico Consulting Oy (kiinteistökehitys ja rakennuttaminen), Premico Advice Oy (neuvonanto kiinteistöjen omistukseen ja rahoitukseen liittyvissä järjestelyissä), Premico Invest Oy (sijoitus- ja pääomarahastotoiminta, sekä joint venture-hankkeet), sekä Asuntoverstas Oy (vuokra-asuntojen hallinnointi ja vuokraus). Premicon toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Turussa, konserni työllistää yli 30 kiinteistöalan huippuammattilaista.