Asuntoverstas on nyt Premico Kodit

Vuokra-asuntojen välitykseen ja hallinnointiin erikoistunut Asuntoverstas, joka on osa vuonna 1963 perustettua Premico-konsernia, on ottanut muiden konsernin tytäryhtiöiden tavoin käyttöönsä Premico-nimen. Asuntoverstas on nyt Premico Kodit. Nimenmuutoksella pyrimme virtaviivaistamaan toimintaamme ja selkeyttämään viestintäämme.

Premico Kotien kohteet ovat asuntorahastojen, yritysten, institutionaalisten sijoittajien ja yksityishenkilöiden omistamia. Hallinnoimme yli 6 000 vuokra-asuntoa yli 20 kasvukeskuksessa, vuosittain vuokraustapahtumia on yli 1 800. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Premico Kodit on 100% konsernin emoyhtiön, Premico Group Oy:n, tytäryhtiö.

Premico-konserniin kuuluva vuokrataloyhtiöiden isännöintiin erikoistunut Premico Management Oy vastaa hallinnoimiemme vuokrataloyhtiöiden isännöinnistä. Premico Consulting Oy:n rakennuttajapäälliköt vastaavat puolestaan vuokrataloyhtiöiden mahdollisista laajemmista, korjaus- ja saneeraustöiden suunnittelusta, sekä niiden valvonnasta.

Nimenmuutoksen yhteydessä olemme julkaisseet myös Premico Kotien uudet kotisivut, jotka palvelevat vuokra-asuntoa hakevien lisäksi myös jo olemassa olevia vuokralaisiamme. Sivuston tarkoitus on toimia asukkaiden tietopankkina, yhdistäen tärkeät talokohtaiset tiedot ja ajankohtaisen informaation yhteen paikkaan. Premico Kotien uusiin kotisivuihin voi tutustua osoitteessa www.premicokodit.fi