Arvot

Arvot ohjaavat toimintaa, päätöksentekoa ja yrityskulttuuria. Premicon arvot saivat nykyisen muotonsa vuonna 2024 strategiatyön tueksi tehdystä asiakkaiden ja henkilöstön kuulemisesta. Arvot avaavat, mihin me Premicossa uskomme ja pidämme tärkeänä. Arvot auttavat luomaan yhteisen ymmärryksen siitä, miten toimimme ja millaista käyttäytymistä vaalimme.

Premico on  rohkea, osaava, luotettava ja sitoutunut:

  • Rohkea

    Uskaltaa rohkeasti kokeilla uutta ja yrittää pelkäämättä epäonnistumisia. Näkee haasteet innostavina mahdollisuuksina. Hakee palautetta, myöntää virheet ja oppii niistä. Kannustaa esittämään uusia ideoita, toimintatapoja ja eriäviä näkemyksiä.

  • Osaava

    Luo arvoa osaamisellaan ja työskentelee ammattimaisesti. Ylläpitää korkeaa ammattitaitoa ja tunnistaa osaamisensa rajat. Sopeutuu ja uudistuu toimintaympäristön muutoksiin. Kehittää omaa ja organisaatiomme osaamista. Tarjoaa osaamisensa muiden tueksi ja edistää työyhteisön kehittymistä.

  • Luotettava

    Työskentelee avoimesti, rehdisti ja pitää kiinni sovitusta. On rehellinen ja suoraselkäinen sekä käsittelee ristiriitatilanteet kunnioittavasti. Rakentaa ja edistää luottamuksen ilmapiiriä. Noudattaa lakeja, määräyksiä ja alan normeja.

  • Sitoutunut

    Työskentelee yhteisten tavoitteiden eteen ja edistää yhteishenkeä. Pyrkii parhaaseensa sekä ylittämään odotukset. On kiinnostunut muista ja on valmis tukemaan heitä. Kunnioittaa yhteisöämme pitämällä kiinni sovitusta. Kantaa vastuuta ympäristöstä ja yhteisöstä.